• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés

  • Aktuális
  • Archívum
  • Értesítések
  • Információk
    • Információk
    • Beküldések
    • Szerkesztőbizottság
    • Adatvédelmi nyilatkozat
    • Kapcsolat
  1. Főoldal
  2. Belépés
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztráció

Nyelv

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

scopus

0.2
2023CiteScore
 
 
3rd percentile
Powered by Scopus

Információ

  • Olvasóknak
  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak

Keywords

A hét legolvasottabb tanulmányai
  • Counterfeiting of milk and dairy products, and analytical methods suitable for the detection of counterfeiting
    89
  • A lakossági hipo- és hipermineraliémiáról
    53
  • Különböző típusú növényi olajok fizikai-kémiai tulajdonságainak összehasonlítása sütés előtt és után
    51
  • Észszerű elővigyázatosság: az önkéntes allergénjelölés evolúciója a kockázatértékelés tükrében
    41
  • Műanyaggal és hagyományos táptalajjal etetett Tenebrio molitor lárvák megkülönböztetésének lehetőségei
    39

Felelős kiadó
Szegedi Tudományegyetem
Kiadó székhelye
6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Felelős kiadó személy
Szegedi Tudományegyetem rektora
Felelős szerkesztő
Bánáti Diána
Főszerkesztő
Bánáti Diána

ISSN 0422-9576 (Nyomtatott)
ISSN 2676-8704 (Online)

A kiadói rendszerről