Megjelent: 2020-03-31

Élelmiszereink mikotoxin és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszerbiztonsági megítélése, 1. rész. : növényvédőszer-maradékok

Árpád Ambrus, Júlia Szenczi-Cseh, Tamás Griff, Kata Kerekes, Gabriella Miklós, Adrien Vásárhelyi, Tamás János Szigeti

2772-2789

Food safety assessment of the mycotoxin and pesticide residue contamination of our foods, part 1. : pesticide residues

Árpád Ambrus, Júlia Szenczi-Cseh, Tamás Griff, Kata Kerekes, Gabriella Miklós, Adrien Vásárhelyi, Tamás János Szigeti

2790-2801

Zöld és fekete tea (Camellia sinensis L.) főzeteire specifikált színelmaszkolási rendszer érzékszervi validálása

László Sipos, Ákos Nyitrai, Dániel Szabó, Márk Dominek, Ágnes Urbin, Balázs Vince Nagy

2830-2844

Organoleptic validation of a color masking system specified for green and black tea (Camellia sinensis L.) brews

László Sipos, Ákos Nyitrai, Dániel Szabó, Márk Dominek, Ágnes Urbin, Balázs Vince Nagy

2846-2855

Az élelmiszer-ellátó rendszer - a jelen kihívásai és a jövő tervei

Viktória Szűcs, Diana Szakál, Bálint Balázs, Gyula Dudás

2856-2862

The food supply system - challenges of the present and plans for the future

Viktória Szűcs, Diana Szakál, Bálint Balázs, Gyula Dudás

2864-2869

Hazai körkép

Gábor Szunyogh

2872-2875

Domestic panorama

Gábor Szunyogh

2875-2879

Kitekintő

Gábor Szunyogh

2880-2882

Outlook

Gábor Szunyogh

2882-2885